USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Bursaspor

İlmek ilmek ördük  

Türkticaret.net ve Web.TV’nin bayan çalışanları dikkat çeken bir çalışmaya imza attı.  

İlmek ilmek ördük   
16-02-2017 13:35
Google News

İlköğretim çağındaki Bursasporlu çocuklar için bir çalışma gerçekleştiren bayan çalışanlar, uzun bir süredir el emeği, göz nuru ile ilmek ilmek ördükleri yeşil-beyaz atkıları Yıldırım İlköğretim Okulu'ndaki öğrencilere hediye etti.

Sömestr tatilinde başlanan çalışmanın ardından örülen 63 atkı dün gerçekleştirilen etkinlikle çocuklarımıza hediye edildi. Yıldırım İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Topal ve Bursasporlu Eğitimciler Hareketi (BEH) Başkanı Caner Zengin ile Yunus Erol'un da katıldığı etkinlikte çocukların heyecanı ise görülmeye değerdi. 

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Suat Topal “Ben öncelikle bu projeyi ortaya koyan Türkticaret.net ve Web.TV çalışanlarına kurumum adına teşekkür ediyorum. Bu çalışma hem şehirlilik bilincine, hem de şehrine ve değerlerine sahip çıkmayı öğreten bir davranıştır. Gönüllü olarak çevreye katkı sunmanın güzel bir örneğidir. Eğitim Milli Eğitimin ve Devletin işi ama paydaşları çok ve toplumun her kesimi ile toplum kuruluşlarının bunda katkısı olması gerekmekte. Her birim üzerine düşen bu görevi yerine getirirlerse eğitim güzel bir seviyeye gelmiş olacaktır. Değerlerimizi çocuklarımıza aktarmak da eğitimin öncelikli olan görevlerinden birisidir. Bu anlamda hem gönüllü olarak çevreye ve çocuklara katkı sunmak adına takdirle karşılamamak mümkün değildir. Bu faaliyette emeği geçen tüm Türkticaret.net ve Web.TV çalışanlarına bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Adnan Batır / Muhammet Ali Özdemir

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Bursa Gazete Manşetleri
PUAN DURUMU TÜMÜ